Kaj vse vključuje Audi servis?

Kaj vse vključuje Audi servis?

AUDI servis

Pooblaščeni servis Audi

Audi servis: V Ljubljani, Kopru in Mariboru lahko svojega Audija zapeljete na kar 5 vrhunskih pooblaščenih servisov, ki vam zagotavljajo vrhunske storitve in strokovno osebje. 

Vsak avtomobil potrebuje redno in kvalitetno vzdrževanje za čim daljšo življenjsko dobo, ohranjanje vrednosti ter nenazadnje za varno vožnjo v kateri lahko maksimalno uživate.

Na pooblaščenem servisu Audi vam ponujamo samo najboljše za vas in vaše vozilo Audi - celovite storitve, ki vam omogočajo brezskrben užitek na vsaki poti.

Poleg kvalitetne tehnične podpore vam zagotovimo še izključno originalne nadomestne dele, ki se popolnoma prilegajo vašemu avtomobilu. Na ta način vaš Audi ostane 100% original, ohrani svojo vrednost ter vam še naprej zagotavlja varno in zanesljivo vožnjo.

Rezervirajte svoj servisni termin

Ugodna ponudba za servis

Ugodne servisne storitve Audi

Preverite ponudbo servisnih paketov za vozila Audi!
A1 e-tron GT RS5
A2 Q2 RS6
A3 Q3 RS7
A4 Q5 S1
A5 Q7 S3
A6 Q8 S5
A7 R8 S6
A8 RS3 S8
e-tron RS4 TT

 

Za pripravo ponudbe, prilagojene izključno za vas, za naštete modele iz zgornje tabele, nas kontaktirajte!

Pooblaščeni servis Audi
Pooblaščeni servis Audi

AUDI SERVIS

Ugodne servisne storitve

 • Audi mali servis - menjava motornega olja
 • Audi veliki servis - menjava zobatega jermena
 • Audi menjava amortizerjev - blažilnikov
 • Audi menjava zavornih ploščic - menjava zavor
   

Mali servis Audi z menjavo olja vsako leto oziroma vsaki dve leti poskrbi (long life servisni interval), da je motor vedno v optimalni formi.

Nasprotno pa je veliki servis Audi večji poseg, ki vključuje menjavo zobatega jermena.

Ponujamo vam še menjavo amortizerjev in servis zavor za maksimalno varnost na cesti.

Menjava olja Audi
Menjava olja Audi

Kaj vse se zamenja pri malem servisu?

 • Profesionalno motorno olje
 • Originalni oljni filter
 • Tesnilni obročki
   

Na prvem mestu se pri malem servisu opravi menjava olja in oljnega filtra. Poleg motornega olja se tako zamenja še oljni filter, ki je bistven za ohranjanje čistega motornega olja ter zagotavljanje njegove daljše življenjske dobe.

Oljni filter se menja istočasno kot olje, ker se v njem naberejo saje, kovinski delci in prah. Poleg servisa se opravi še diagnostika, ki opozori na morebitne težave. 

Kako poteka menjava olja?

Mali servis se opravi v razmeroma hitrem času, v 20-30 minutah.

Serviser najprej odstrani čep ter pusti, da staro motorno olje odteče. Potem zamenja oljni filter in dolije novo profesionalno olje. Ko je vozilo na tleh, se z merilno palico ponovno preveri nivo novega olja in po potrebi dopolni do označene vrednosti.

Menjava olja na koliko kilometrov?

Menjava olja in oljnega filtra

Redni servis Audi je nujno potreben vsako leto oziroma nekje na vsakih 15.000 kilometrov, saj motorno olje izgubi svoje prvotne lastnosti, posledično pa slabše podmazuje mehanske dele motorja.

Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti.

Če olja ne zamenjamo pravočasno lahko zaradi slabega podmazovanja povzroči hude poškodbe motorja, kar pa pomeni na koncu tudi višje stroške. Redno menjavanje olja in oljnega filtra je tako bistvenega pomena za optimalno delovanje, dolgo življenjsko dobo ter ohranjanje vrednosti vašega vozila Audi.

Veliki servis Audi
Veliki servis Audi

Kako poteka veliki servis Audi?

Pooblaščeni servis Audi

 • Originalni komplet zobatega jermena
 • Originalna črpalka hladilne tekočine
 • Originalni filtri, svečke, motorno olje
   

Veliki servis Audi je izredno pomemben servis avta, saj se vsi deli vozila s časom obrabijo, med njimi tudi zobati jermen, ki je zelo pomemben del motorja.

Zaradi močnih naporov in neprestane uporabe, se lahko v primeru prepozne menjave le-ta pretrga, kar lahko povzroči veliko dodatne škode: uničenje ventilov ali bata.

Menjava zobatega je zahtevno in obsežno popravilo, zato ga zaupajte usposobljenim serviserjem! Najprej bo strokovnjak opravil servisni pregled in določil vse potrebno za zamenjavo, nato bo zamenjal zobati jermen, črpalko hladilne tekočine in nazadnje še garnituro zobatega jermena.

V izogib dodatnim stroškom poskrbite za pravočasno menjavo zobatega jermena in se pravočasno odpravite na Audi servis.

Vaš servisni interval Audi je zapisan v servisni knjižici vozila, sicer pa to nastopi nekje na vsakih 100.000 kilometrov oziroma na približno vsakih 5 do 8 let.

Servis Audi
Servis Audi

Hitri servis Audi

Za vas opravljamo hitre storitve, da boste kar se da hitro spet nazaj na cesti. V primeru manjših napak ali poškodb se torej napotite na hitri servis avta, kjer bomo hitro in sproti odpravili vse napake ter na ta način podaljšali življenjsko dobo vozila.

Hitre storitve, ki jih opravljamo:

 • menjava olja
 • redni servis
 • servis zavor 
 • prazen akumulator
 • popravilo izpušnih cevi
 • vulkanizerska dela

Ugoden Audi servis

Varčevalni paketi Vedno vredno

Za vse stranke z vozili Audi, starejšimi od 4 let, smo pripravili še ugodnejše varčevalne pakete Vedno Vredno, ki omogočajo kar nekaj prihranka pri servisiranju vozil. 

S koriščenjem ugodnih varčevalnih paketov boste veliko privarčevali pri prav vsakem servisu, ohranili boste tudi garancijo in vrednost vozila, prav tako pa boste z rednimi servisi podaljšali njegovo življenjsko dobo.

Varčevalne pakete ponujamo tako za servise kot tudi za popravila določenih sklopov.

Redni servis Audi
Redni servis Audi

Pooblaščeni servis Audi - prednosti

 • 2-letna garancija na vgrajene dele in opravljeno delo
 • originalni deli - popolno prileganje
 • postopki servisiranja na najvišjem nivoju
 • redno izobraževanje kadra
 • povezava z matično tovarno
 • Asistenca Porsche Slovenija - Audi
   

Na pooblaščenem servisu Audi vas vedno pričaka profesionalen serviser, ki je strokovnjak na svojem področju. Pooblaščeni servis Audi vam zagotavlja izvedbo del po natančno predpisanih postopkih servisiranja na najvišjem nivoju, ki so potrebni za pravilno in varno delovanje vašega vozila.

Servis je tudi direktno povezan z matično tovarno, kar omogoča hitro in učinkovito diagnozo napak ter kvalitetno izvedbo tudi najzahtevnejših popravil, da boste lahko vi in vaš jekleni konjiček kar najhitreje nazaj na cesti.

Obiščite nas in se o kakovosti storitev prepričajte na lastne oči!

Originalni nadomestni deli

Pooblaščeni servis Audi

Ker je vaš Audi original, je sestavljen iz ogromno originalnih delov, je bistveno, da tudi v prihodnosti izbirate varne, kakovostne in originalne nadomestne dele, ki se popolnoma prilegajo vašemu vozilu Audi.

Le-ti mu omogočajo tudi po popravilu varno in udobno vožnjo, vaš Audi pa bo ohranjal svojo vrednost, saj bo ostal 100% originalen.

Odpeljite se torej na pooblaščeni servis Audi, ki vam zagotovi izključno originalne nadomestne dele s popolnim ujemanjem. 
 

Asistenca Porsche Slovenija - Audi

Z rednim servisiranjem vašega vozila na pooblaščenem servisu Audi se vam podaljšuje tudi članstvo v Asistenca Porsche Slovenija - Audi, ki skrbi za vašo brezskrbnost, ko ste na cesti.

V primeru kakršnekoli okvare ali prometne nesreče smo tu za vas - zagotovimo vam vleko vozila do najbližjega pooblaščenega servisa ter popravilo vašega vozila, da boste kaj kmalu spet varno na cesti.

Jamstvo mobilnosti - asistenca Audi
Jamstvo mobilnosti - asistenca Audi

Audi servis - KONTAKTI

Porsche Inter Auto

Servis Audi - Porsche Ljubljana

 

 

Servis Audi - Porsche Verovškova

 

 

Servis Audi - Porsche Koper

 

 

Servis Audi - Porsche Maribor

 

 

Servis Audi - Porsche Ptujska cesta

 

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA