Zakaj se opravljajo Audi servisni pregledi?

Zakaj se opravljajo Audi servisni pregledi?

Audi servisni pregled

Pooblaščeni servis Audi

Audi servisni pregled: kot ljudje skrbimo za ohranjanje svojega zdravja, je potrebno tudi redno vzdrževanje vozila za njegovo dolgo življenjsko dobo in ohranjanje vrednosti. Nenazadnje pa si vsak voznik želi imeti avtomobil, ki je nenehno v optimalni formi. Ker si vaše vozilo zasluži le najboljše, mu redno privoščite Audi servisni pregled, ki bo tako omogočal njegovo zanesljivo in varno delovanje.

Audi servisni pregled torej pomeni pregled ključnih delov vozila, ocena njihovega stanja in strokovno mnenje o stanju vozila. Preventivni pregled vozila vam lahko v primeru skrite napake pravočasno prepreči možne okvare ter nenazadnje dodatne stroške.

Za brezhibno stanje vašega Audija vam zagotavljamo profesionalen Audi servisni pregled vozila, ki vključuje natančen pregled stanja vašega jeklenega konjička. Za vas se pregledajo kolesa, zavore, brisalci, svetlobna telesa in njihovo delovanje, karoserija ter vse tekočine.

Brezplačni servisni pregled

Po nakupu novega vozila Audi v poslovalnici Porsche Inter Auto, vas pri 10.000 km ali 6 mesecih povabimo na brezplačni servisni pregled, ki vključuje pregled najpomembnejših sklopov vozila.

Pregled avta
Pregled avta

AUDI SERVIS

Servisni intervali Audi

Poleg servisnih pregledov pa je za dejansko vzdrževanje vozila potrebna redna menjava olja Audi, ki se jo opravlja po priporočilih proizvajalca, to je nekje na vsakih 15.000 kilometrov.

Motorno olje v vašem vozilu je namreč življenjska tekočina vsakega motorja, ki se s časom umaže ter izgubi sposobnost učinkovitega podmazovanja.

Premalo olja, prestaro olje ali napačno motorno olje lahko tako poškoduje motor, posledično pa vam povzroči velike dodatne stroške.

Poleg tega je nekje med 100 in 200 tisoč kilometri potreben veliki servis Audi

Natančen servisni interval velikega servisa pa je naveden tudi v vaši servisni knjižici. Veliki servis je izjemno pomemben servis, ki vključuje menjavo zobatega jermena. Zobati jermen je namreč izpostavljen ogromnim naporom, zato ga je s časom potrebno zamenjati.

V primeru, da odlašamo z zamenjavo in se zobati jermen pretrga ali zdrsne iz napenjalnikov, lahko pride do hudih poškodb motorja, v najslabšem primeru celo do popolne okvare motorja. (1)

Servisni pregled Audi
Servisni pregled Audi

Pooblaščeni servis Audi

Pooblaščeni servis Audi vam tako omogoča profesionalne in kvalitetne storitve, ki bodo ohranjali vaše vozilo Audi v vrhunski formi. Pooblaščeni servis je namreč nenehno povezan z matično tovarno, kar omogoča strokovno razrešitev tudi najzahtevnejših popravil.

Serviserji so poleg tega deležni še neprestanega izobraževanja, zagotovljena pa jim je tudi najnovejša in najkakovostnejša oprema. Audi servis vam tako zagotavlja hitro odzivnost in kvalitetne storitve, saj je strankino zaupanje vedno na prvem mestu.

Pooblaščeni servis Audi
Pooblaščeni servis Audi

KONTAKT - AUDI SERVIS

Pooblaščeni servis Audi

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo. 

Porsche Koper

Porsche Ljubljana

Porsche Maribor

Porsche Ptujska cesta

Porsche Verovškova
 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA