Prijava škode in popravilo vozil Audi

Prijava škode in popravilo vozil Audi

Prijava škode Audi

Popravilo škode

Prijava škode in popravilo poškodovanih vozil: v primeru poškodovanega vozila zaradi prometne nesreče, toče ali poškodbe vozila na parkirišču, ne skrbite! Prav vsaka poškodba vozila je popravljiva in zato smo tu mi, ki bomo poskrbeli, da bo vaš Audi kaj kmalu spet brezhiben.

Vse lahko odslej opravite na enem mestu brez obiska zavarovalnice.

Vaši problemi so naši izzivi in ker sta naši vrednoti zaupanje in kakovost, je stranka pri nas vedno na prvem mestu. Ker se zavedamo, da je poškodba vozila stresen dogodek, bomo naredili vse, da stranko v čim krajšem času pospremimo čez vse korake do popravljenega vozila, da boste vi in vaš jekleni konjiček čim prej spet varno na cesti.

Prijava škode

Popravilo poškodovanih vozil Audi

Prijava škode za vozila Audi

Preverite spodnjo tabelo z modeli Audi in nas kontaktirajte za pripravo ponudbe.
A1 e-tron GT RS5
A2 Q2 RS6
A3 Q3 RS7
A4 Q5 S1
A5 Q7 S3
A6 Q8 S5
A7 R8 S6
A8 RS3 S8
e-tron RS4 TT

Kako prijavim škodo?

 • Pokličite nas na telefonsko številko 041 392 204.
 • Izpolnite spletni obrazec.
 • Lahko pa tudi pokličite naše sodelavce v poslovalnico.

   

Podjetje Porsche Inter Auto je namreč uradni pogodbeni partner zavarovalnice Triglav (1), Sava (2), Allianz (3), Generali (4) in Porsche zavarovanja (5), kar pomeni, da vam pomagajo prihraniti ogromno časa, saj vse opravijo namesto vas na enem mestu - brez obiska zavarovalnice

V delavnicah Porsche Inter Auto imajo poleg tega dolgoletne izkušnje s popravili poškodovanih vozil, zato vam zagotavljajo kvalitetno popravilo škode, spoštljiv odnos in originalne nadomestne dele z garancijo.

Popravilo poškodovanih vozil Audi
Popravilo poškodovanih vozil Audi

Kako poteka prijava škode?

 • Prijava škode 
 • Cenitev vozila 
 • Nadomestno vozilo 
 • Popravilo poškodovanega vozila
   

Prijava škode poteka izjemno enostavno: najprej nas čim prej po poškodbi avtomobila kontaktirajte in se na ta način dogovorite za servisni termin.

Nato izpolnite obrazec za prijavo škode, ki ga prinesite s seboj v poslovalnico. Poleg obrazca prinesite s seboj še prometno in vozniško dovoljenje, zavarovalno polico in policijski zapisnik ter evropsko poročilo (v kolikor ga imate).

Vse ostalo bomo namesto vas uredili mi: ocenili bomo škodo, vložili odškodninski zahtevek, nazadnje pa bomo še brezhibno popravili vaše vozilo. V času popravila vam nudimo nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem.
 

Obrazec za prijavo škode
 

Popravilo škode Audi
Popravilo škode Audi

Rok za prijavo škode

V primeru poškodovanega vozila morate v najkasneje treh dneh prijaviti škodo in s tem začeti postopek.

Prijava škode - poškodbe toče

Popravilo vozil VW

Če vam je toča poškodovala vozilo, ne skrbite! Lahko se zanesete na poslovalnice Porsche Inter Auto, kjer vam bodo izkušeni sodelavci pomagali pri procesu prijave škode, nato pa vam bodo strokovno usposobljeni serviserji povrnili vaše vozilo v prvotno stanje.

Za popravilo toče se poslužujejo postopka hladno popravilo toče, pri katerem s posebnimi orodji in veliko natančnosti brezhibno popravijo vaš avtomobil brez da bi pri tem poškodovali lak vozila.

Prijava škode - nesreča na parkirišču

Popravilo vozil Audi

Nesreča na parkirišču je ena izmed najpogostejših nesreč. Najbolj pomembno je, da škodo prijavite čimprej.

Tudi v tem primeru je najbolje, da ko opazite škodo obvestite o tem tudi policijo, ki bo posredovala zapisnik iz katerega zavarovalnica najhitreje reši odškodninski zahtevek. Policija bo namreč najlažje zbrala največ dokazov, ki bodo pomagali pri iskanju povzročitelja.

Če sta tako povzročitelj kot tudi oškodovanec znana, izpolnite evropsko poročilo. Nato prijavite škodo na Porsche Inter Auto brez obiska zavarovalnice in vse ostalo bomo uredili namesto vas.

Prijava škode - prometna nesreča

Popravilo vozil VW

V primeru prometne nesreče seveda najprej poskrbite za varnost vseh udeleženih in pomagajte vsem, ki potrebujejo pomoč ter istočasno pazite, da po nepotrebnem ne ogrožate sebe ali drugih.

Nato izpolnite evropsko poročilo o prometni nesreči ter pokličite policijo. Nato pokličite na brezplačno telefonsko številko asistence: Asistenca Porsche Slovenija - Audi.

Asistenca Audi vam nato nudi vleko vozila do pooblaščenega servisa, dostavo vozila po popravilu, nadomestno vozilo, dobava rezervnih delov, vračilo dodatnih stroškov in pomoč pri manjših težavah.

Porsche Inter Auto - KONTAKT

Za prijavo škode nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA